Gjord i Tyskland

Högkvalitativa ingredienser

Super Premium husdjursmat

Avtryck

Redaktionella uppgifter JOSERA onlinebutik
Redaktionella uppgifter
Uppgifter enligt § i 5 tyska telekommunikationslagen (TMG):
foodforplanet GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
DE-63924 Kleinheubach, Tyskland
Representeras av:
phG: foodforplanet Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
DE-63924 Kleinheubach, Tyskland
Kontakt:
Telefon: +49 (0) 9371 940 -950
Fax: +49 (0) 9371 940-5-950
E-post: kundenbetreuung [at] josera-shop.de
Registerpost:
Registrerat i handelsregistret.
Registerförande domstol: tingsrätten Aschaffenburg
Registernummer: HRA 5192
VAT-nummer:
Momsregistreringsnummer enligt §27 a i tyska momslagen:
DE283233618
Tillsynsmyndighet:
Oberbayerns regering
Futtermittelüberwachung Bayern
Sachgebiet 56
Maximilianstraße 39
DE- 80538 München, Tyskland
https://www.regierung.oberbayern.bayern.de
Ansvarig för innehållet enligt § 55 punkt 2 i avtalet mellan förbundsstaten och delstaterna om TV- och radiosändningar (RStV):
Benjamin Arnold
Industriegebiet Süd
DE-63924 Kleinheubach, Tyskland
Tvistlösning
Europeiska kommissionen tillhandahåller en plattform för tvistlösning online (ODR): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
Vår e-postadress hittar du ovan i de redaktionella uppgifterna.
Vi är inte beredda eller skyldiga att medverka i tvistlösningsförfaranden i konsumenttvistnämnder.
Ansvar för innehåll
Som tjänsteleverantör är vi enligt § 7 punkt 1 i tyska telekommunikationslagen (TMG) ansvariga för eget innehåll på dessa sidor enligt den allmänna lagstiftningen. Enligt §§ 8 till 10 i tyska telekommunikationslagen (TMG) är vi i egenskap av tjänsteleverantörer dock inte skyldiga att övervaka överförd eller lagrad extern information eller att söka efter förhållanden som tyder på bedräglig aktivitet.
Skyldigheter att radera eller spärra användning av uppgifter enligt den allmänna lagstiftningen berörs inte av detta. Ansvar för detta kan dock tas först efter den tidpunkt då vi får kännedom om en konkret lagöverträdelse. När kännedom fås om sådana lagöverträdelser raderar vi omgående det innehåll som berörs.
Ansvar för länkar
På våra webbsidor finns länkar till tredje parts webbplatser vars innehåll vi inte kan påverka. Vi kan därför inte heller ta något ansvar för innehållet på dessa externa sidor. Respektive leverantör eller operatör av sidorna ansvarar för innehållet på de länkade sidorna. När sidorna länkas kontrolleras de med avseende på eventuella lagbrott. Inget olagligt innehåll upptäcktes vid tidpunkten för länkningen.
Det är dock inte rimligt att löpande kontrollera innehållet på de länkade sidorna utan konkreta bevis på en lagöverträdelse. När kännedom fås om en lagöverträdelse raderar vi omgående de länkar som berörs.
Upphovsrätt
Innehåll och verk som skapas av webbplatsoperatören på dessa sidor omfattas av tysk upphovsrätt. Kopiering, redigering, distribuering och alla former av användning utanför upphovsgränserna kräver föregående skriftligt medgivande från respektive författare eller upphovsperson. Denna sida får endast laddas ner och kopieras för privat, ej kommersiellt bruk.
Innehåll på denna sida som inte har skapats av operatören omfattas av tredje parts upphovsrätter. Innehåll från tredje part märks såsom sådant. Om du trots detta skulle uppmärksamma ett brott mot upphovsrätten ber vi dig att rapportera detta. När kännedom fås om en lagöverträdelse raderar vi omgående det innehåll som berörs.