Gjord i Tyskland

Högkvalitativa ingredienser

Super Premium husdjursmat

JOSERA Kvalitetsgarantin

Med JOSERA petfood kan du känna dig säker: som specialist på husdjursfoder av premiumklass förlitar vi oss på över 75 års erfarenhet och expertis. Den som väljer varumärket JOSERA petfood får "djurfoder med passion". Dessa ord summerar vår strävan efter och vårt löfte att erbjuda Super Premium-recepturer av vilka vi tillverkar foder av högsta kvalitet till din hund, katt eller häst. Vårt omfattande sortiment ger din fyrbenta vän allt som behövs genom hela livet. Låt dig övertygas.

Produktutveckling – Endast det bästa åt din älskling

Husdjursfoder av hög kvalitet ska inte bara smaka bra för din fyrbenta vän, utan dessutom vara lättsmält och anpassat till djurets individuella behov. Ett team av dietister och erfarna experter inom branschen samarbetar därför för att ta fram högklassiga recepturer för våra produkter utifrån den senaste utvecklingen. Våra experter håller sig alltid uppdaterade och införlivar de senaste vetenskapliga rönen från välrenommerade forskare inom djurfoder i utvecklingen av våra recepturer.

Schieblehre_555x555px

För oss börjar bästa möjliga kvalitet med noggrant utvalda ingredienser. I våra premiumfoder för hund, katt och häst använder vi därför uteslutande högklassiga, naturliga och hälsosamma ingredienser. Vi använder inga genmodifierade råvaror, inte heller vete, soja och artificiella färg- och aromämnen eller konserveringsmedel. Detta garanteras i avtalen med våra leverantörer och vi kontrollerar med jämna mellanrum i vårt eget, ackrediterade laboratorium att så inte sker. För att löpande kunna garantera de höga kvalitetsnivåerna lägger vi stor vikt vid ett långfristigt och pålitligt samarbete med våra samarbetspartners.

Självklart kommer de köttkomponenter vi använder uteslutande från djur som lämpar sig som människoföda. För att skydda de vilda fiskbestånden kommer den lax som ingår i våra produkter från miljövänliga akvakulturer runt om i Europa. Dessutom väljer vi främst regionala råvaror vid tillverkningen av JOSERA premium-djurfoder.

Labor_555x555px

JOSERA garanterar en felfri och förstklassig produktkvalitet. Innan de inkommande råvarorna används undersöker vi dem därför i vårt eget ackrediterade laboratorium utifrån strikta kriterier och högsta kvalitetsstandarder. De färdiga varorna kontrolleras dessutom ytterligare en gång innan de lämnar fabriken. Vi har under företagets historia aldrig använt oss av djurförsök vid utvecklingen av vårt djurfoder.

Livsmedelskemister, biologer och laboratoriemedarbetare arbetar hand i hand för att alltid garantera att ditt djur får det allra bästa. JOSERA:s produkter smakar utmärkt, främjar matsmältningen, är skonsamma och fyllda med näringsrika godbitar för hud och päls som gör gott för din fyrbenta vän. För att leva upp till vår strävan efter att vara ledande när det gäller kvalitet genomgår vi med jämna mellanrum frivilliga, neutrala granskningar förutom de statliga kontrollerna. Oberoende statligt utsedda kontrollanter har formellt certifierat att Josera Erbacher Service Laboratory uppfyller högsta möjliga internationella kvalitetsstandarder för testlaboratorium enligt ISO/IEC 17025.

Ntakata-Mountains_555x555px

I den dagliga verksamheten fokuserar vi alltid på vårt ansvar gentemot våra medmänniskor och gentemot djur, natur, miljö och framtida generationer. Vi har därför sammanfattat alla aspekter av hållbarhet – ekonomi, miljö och människor – i ett enda konkret mål: att vara helt klimatneutrala senast 2020. För att kunna nå vårt mål är vår hållbarhetsstrategi inriktad på att kompensera alla CO2-utsläpp som våra produkter orsakar. I samarbete med Carbon Tanzania och myclimate stödjer vid därför som aktiv partner skogsbevarandeprojektet Ntakata Mountains.

För att optimera vårt miljöarbete ytterligare testar vi dessutom alla våra processer och produkter inom ramen för vårt miljö- och energiledningssystem. Med resurseffektiva produktionsmetoder och miljövänliga transporter minskar vi hållbart vår verksamhets belastning på miljön. För vårt arbete med att spara energi och CO2 har vi erhållit en rad olika utmärkelser.

År 2018 blev JOSERA den första djurfodertillverkaren som publicerade en hållbarhetsrapport. Denna rapport uppfyller riktlinjerna i Global Reporting Initiative (GRI).

Familjeföretaget JOSERA finns här för dig och står för hälsosam kost, hållbarhet, kostnadsmedvetenhet och äkta kvalitetsledning: Det kan du lita på!